Qui som?

COHABITAR GESTIÓ neix l’any 2016 amb la voluntat de desenvolupar un servei d’administració de finques, basat en el principi que cada Comunitat de Propietaris requereix uns serveis, atenció i prestacions diferents.

La nostra oficina es troba emplaçada a Vilanova i la Geltrú. Des del cor del Garraf, en aquests 5 anys s’han prestat els nostres serveis d’Administració de Comunitats de propietaris Cubelles, Vilanova i la Geltrú, Sitges així com al Prat de Llobregat i Barcelona Ciutat (en aquestes poblacions vinculat a la gestió patrimonial).

En aquest temps, hem reforçat el nostre principi d’especialització, i el nostre camp d’actuació se centra en l’administració de comunitats de propietaris, gestió de lloguers (comercialització i gestió patrimonial) a Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Barcelona i El Prat de Llobregat, així com serveis de consultoria a Comunitats de Propietaris i empreses.

Sota la nostra ensenya de: Treballem per la teva Comunitat, per la teva llar, per TU, desenvolupem la nostra labor perquè la gestió de finques sigui efectiva, pròxima i en el qual els recursos econòmics de la comunitat de propietaris, estiguin optimitzats, mantenint-nos al dia i avançant-nos en la mesura del possible als canvis normatius, tècnics i tecnològics.

Apostem per l’ús de noves tecnologies per millorar els processos de gestió i comunicació i després de la situació sobrevinguda per l‘emergència sanitària de 2020, s’ha impulsat encara més el desenvolupament tecnològic, destinant temps, recursos humans i econòmics, amb l’objectiu de poder continuar mantenint un nivell de servei complet, encara sense ser presents a la nostra oficina.

Hem impulsat de manera especial la celebració de juntes telemàtiques i els sistemes d’adopció d’acords sense reunió presencial. Creiem que, d’una manera sostinguda, permetran millorar el funcionament de les Comunitats de Propietaris, així com dotar d’una major operativitat per a la presa de decisions.

El nostre equip està liderat per Marcos Amarelo, Administrador de Finques Col·legiat 6316 pel Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona- Lleida.