Contacti amb nosaltres

Nom*

Correu electrònic*

Assumpte

Missatge

Llegeixo i accepto la política de protecció de dades*

Información básica sobre Protección de Datos
Responsable:COHABITAR GESTIÓN S.L.
Finalidad: – Gestión del envío de información y prospección comercial
Legitimación: Legitimación por consentimiento del interesado
Destinatarios: No se cederán datos a terceros, salvo obligación legal
Derechos Tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional
Ubicación: Puede consultar la información adicional y detallada sobre Protección de Datos solicitándoselo a nuestro personal , puede solicitar copia al correo electrónico lopd@cohabitar.cat.

* Li informem que les dades que ens remeti a través d’aquest formulari electrònic quedaran incorporats en els sistemes d’informació de COHABITAR GESTIÓ S.L.. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per atendre la seva petició.

Mitjançant la indicació de les seves dades, i de conformitat amb l’establert en l’article 6 de la L.O.P.D., Un. atorga el seu consentiment inequívoc a COHABITAR GESTIÓ S.L., perquè procedeixi, en compliment de les finalitats esmentades a l’apartat anterior, al tractament de les dades personals facilitades.

No obstant això, a qualsevol moment vostè podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, oposició i, si escau, cancel·lació, a través de l’adreça: EL GRECO 21 BAIXOS, VILANOVA I LA GELTRU -08800- BARCELONA
al e-mail: lopd@cohabitar.cat