AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: COHABITAR GESTIÓN S.L. CIF: : B66687906

Direcció: EL GRECO, 21 BAJOS- 08800 – : VILANOVA I LA GELTRU- BARCELONA

Telèfon: 936885721 E-mail: lopd@cohabitar.cat

INSCRIPCIÓ REGISTRAL.

Aquí ha d’introduir les dades d’inscripció registral de l’empresa, (tom, foli, secció, full).

FINALITAT DE LA PÀGINA WEB.

Informar sobre els serveis oferts per COHABITAR GESTIÓ SL, d’Administració de Finques, Serveis Immobiliaris, Consultoria, Oficina Tècnica i Assegurances, així com facilitar forma de contacte als nostres usuaris i/o potencials usuaris.

El present avís legal (en endavant, el “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: cohabitar.cat

LEGISLACIÓ.

Amb caràcter general les relacions entre COHABITAR GESTIÓN S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb COHABITAR GESTIÓN S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

Propietat intel·lectual i industrial.

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de COHABITAR GESTIÓN S.L.. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni encara citant les fonts, excepte consentiment per escrit de COHABITAR GESTIÓN S.L.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS).

COHABITAR GESTIÓN S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

COHABITAR GESTIÓN S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de COHABITAR GESTIÓN S.L.. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de COHABITAR GESTIÓN S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.