AVÍS LEGAL:

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (*LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Raó social: COHABITAR GESTIÓ S.L. CIF: B66687906
Adreça: EL GRECO 21 BAIXOS 08800 – VILANOVA I LA GELTRU – BARCELONA
Telèfon: 936885721 Email: info@cohabitar.cat

INSCRIPCIÓ REGISTRAL

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Volum 45186, Foli 5, Full 479633, Inscripció 1

FINALIDAD DE LA PÁGINA WEB

Nuestro objetivo principal consiste en satisfacer las necesidades de su comunidad y las de los propietarios que la integran.

En COHABITAR GESTIÓ S.L. nos caracterizamos por dotar de cercanía, transparencia y eficacia a la administración.

Trabajamos para adaptarnos a sus necesidades. Abordamos cualquier encargo con garantía y fiabilidad, contando con el respaldo de nuestro departamento jurídico así como del Co·legi d’Administradors de Finques de Barcelona – Lleida.

El presente aviso legal (en adelante, el “Aviso Legal”) regula el uso del sitio web:www.cohabitar.cat

LEGISLACIÓ

Amb caràcter general les relacions entre COHABITAR GESTIÓ S.L. amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb COHABITAR GESTIÓ S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de COHABITAR GESTIÓ S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni àdhuc citant les fonts, excepte consentiment per escrit de COHABITAR GESTIÓ S.L.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

COHABITAR GESTIÓ S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

COHABITAR GESTIÓ S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de COHABITAR GESTIÓ S.L.. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de COHABITAR GESTIÓ S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.